21 augusti 2022
11:30

Enskede IK Blå

Referat: Huddinge IF 3 Svart - Enskede IK Blå

Höstsäsongen är nu igång även för vårt div 3 lag med returmatchen mot Enskede IK på Källbrinks IP. Vi var rejält revanschsugna då vi förlorade en jämn match i det första mötet. Vi får en bra start på matchen då i den 6:e matchminuten kommer Yusuf A. igenom på vänsterkanten och passar snett inåt bakåt till Harry P.T. som placerar in bollen i nät till 1-0. Gästerna har en hel del boll men vi försvarar oss förtjänstfullt. Sedan så får vi det psykologiskt viktiga 2-0 när Yusuf A. återerövrar bollen och skjuter resolut in 2-0 i den 25:e minuten. Ställningen var 2-0 efter den första perioden. Vi inleder den andra perioden starkt och har mycket av spelet. Amadeus E. skjuter in 3-0 i den 30:e minuten assisterad av Yusuf A. Minuten senare får vi straff och Mert I.C. gör 4-0. I den 34:e minuten får Enskede ett friläge och reducerar till 4-1. Detta mål ger gästerna ny energi och de lyckas även att reducera till 4-2 innan den andra perioden är slut. I den sista perioden så inleder gästerna aggresivt men vi står emot trycket bra och lyckas göra 5-2 i den 62:e minuten genom Charlie Ä. assisterad av Yusuf A. och även 6-2 i den 67:e minuten genom Harry P.T. assisterad av Mert I.C. Gästerna lyckas till sist att reducera men det i den 74:e minuten och sedan rann tiden ut.

Slutresultat: Huddinge IF - Enskede IK 6-3

Grönt kort: Mirac K.